Fredagsmys

Idag är det fredag och det innebär fredagsmys! Så istället för att lämna T på dagis kör vi på myset lite tidigare än vanligt denna dag. Det är lite av lyxen att vara föräldraledig tycker jag. Jag tog en lång promenad med T, D och Evert. Vi hamnade i flera olika parker till T´s förtjusning. 






Sen hamnade vi i centrum då vi fått ett viktigt uppdrag av M att göra idag. Nämligen köpa kalsonger. Vi handlade även en STOR påse godis (här ska svullas!!) på Sabis som numera är Hemköp men de heter tydligen fortfarande Sabis men man har fått ett nytt bonuskort som heter hemköpskortet. Fattar nada?! Sen kan man ju inte gå till centrum med barn utan att hamna i leksaksaffären så där tillbringade vi en lång tid bland blixten sakerna. M ringde lägligt just då från jobbet och pratade lite med T och vips så hade han lovat T en ny blixtenbil, Ramone och T dog av lycka. Stolt som bara den gick han runt med Ramone och visade den för allt och alla som kom hans väg på vägen hem. Väl hemma är det den enda bil han nu leker med.



// Milla

Vita rosor - ljuva hopp

Den senaste tiden har varit väldigt omtumlande för mig. Mycket har hänt och mycket (bra) kommer förhopningsvis att hända. Detta har skapat en massa funderingar i mitt huvud, funderingar om ändringar jag skulle vilja genomföra nu och inte sen.. På sistone har jag känt mig allt annat än glad. M har tack och lov varit mycket förstående men igår hände något som var droppen för mig och då brast det. Jag orkar inte kämpa ensam i motvind längre!!

Sen kom M hem med dessa vackra vita rosor igår, mina favoriter, och då insåg jag att jag kämpar inte ensam i motvind utan jag kämpar tillsammans med min underbara man för våra otroligt fina barns skull. Så nu jävlar!

 




// Milla

Vinterredo

Snart är vintern här med sin hemska kyla och då behövs det att barnen är ordentligt varma. Vi har tidigare vintrar valt P.o.p kläder till T men denna vinter kör vi på Everest då jag fastnade för detta fina set.



På fötterna fick det bli matchande vinterskor även de från Everest.



Köpte även till två par svarta vintervantar från Everest och en urmysig svart vintermössa med päls i från Didriksson. Så nu är ialla fall T vinterredo medan mamma och pappa snart ska kolla på egna nya vinterjackor. D kommer förhoppningsvis kunna ha vinteroverallen som vi har kvar från T om han inte växer alldeles för snabbt det vill säga. Men det återstår att se!

// Milla

Höstfin

Lilla D växer så det knakar och det gör hans garderob med. Detta är dem senaste tillskottet i klädhögen. Beställt från Ellos som imponerade mig både med kvaliteten och priset. I like!

Min favorit är den blå igelkottsomlotten som fanns i flera härliga färger.




Passade även på att beställa dessa fina svarta korgar från Ellos, som egentligen är leksaksboxar, för att ha alla våra vantar, mössor och halsdukar i. Hela sex stycken fick det bli.




// Milla

Vänskapsband

Nya dofter som ändå påminner om trygga minnen, nya spännande intryck där båda respekterar och accepterar varandra leder till att nya vänskapsband knyts. Vilket göra att kärleken dem emellan växer.

Dessa två kommer nog leka lika bra i framtiden som Evert och T redan gör.



//Milla

Soffbordsdrömmer

Igår hände det en olycka som inte får hända. Jag spillde ut aceton på en del av soffbordet och trots att jag var blixtsnabb med att försöka rädda bordet gick det inte, tyvärr. En liten tröst är ju att det bordet bara var här tillfälligt med det hade faktiskt börjat växa i mina ögon. Så nu är jag på jakt efter ett nytt soffbord, igen. Detta kan ta en evighet då jag redan letat i över ett år efter det rätta bordet men inte hittat det. Jag har en inre bild av hur det ska se ut och det påminner om ett vitt runt bord som fanns på Ikea förut men som gått ur sortimentet. Surt, sa räven!

Dessa gillar jag än så länge men känner inte helt 100 för något av dem.



Ikea
249:-
Mio

3700:-

The home
995:-

 2795:-



Helst vill jag ha ett runt soffbord och enbart i vitt. Men det ska inte kosta allt för mycket eftersom lilla D förmodligen kommer att efterlämna en repa här och där under sina första år.
// Milla



Diet fuel - Bättre än bäst

Jag är ingen frukostmänniska då jag klunkar i mig kaffe det första jag gör på morgonen vilket skjuter upp min hunger. Sen tycker jag det är trist att laga lunch till bara mig själv nu när jag är mammaledig och ibland hinner jag inte heller så jag brukar hoppa över den med. Detta är inget bra för min kropp som skriker vid middagsdags. Så M kom på en lösning till mig. Lösningen heter diet fuel med päronsplitsmak. Smaken är fräsch och påminner om piggelin. Det luktar till och med underbart. Det är som sommar i pulverform.  MUMS

Denna är perfekt som måltidsersättning, efter träning och för den som vill gå ner i vikt. Extra plus i kanten får den eftersom det innehåller ett av de lägsta fett och laktos värdena som finns inom proteinpulver vilket minskar uppblåst mage.

Jag personligen tycker att den smakar bäst med mjölk istället för vatten. Men smaken är ju som baken.



Ser ni den fina rosa smartshakern. Den är min bara min. Den är verkligen smart. Man kan packa pulver och vitaminer i en liten behållare som man sedan skruvar fast i botten. Perfekt! M köpte den till mig och blev så avis att han köpte en egen, fast svart. 
// Milla

Say hello to my little friend..

.. Evert eller Evstjärt som vi kallar honom.



Idag och imorgon kommer vi att vara en familj med husdjur, en hundfamilj. MYS på det tycker jag :)
// Milla

Bebispresent från brio

Brio har i mina ögon alltid varit ett bra märke med mycket fina saker. Så därför blev jag inte förvånad när jag hittade dessa små sötnosar i deras nya sortiment. Fyra skallror i flera härliga färger. De finns i formerna kanin eller valross. De kostar 79:- vilket inte är jättebilligt men inte heller för dyrt, utan lite sådär lagom. De är riktigt mjuka och mysiga för bebisen att hålla i och så låter dem inte för högt sen så är dem ju så fruktansvärt söta. En toppen present till en liten helt enkelt. 






D´s favorit är denna:



// Milla

Nya dörrhandtag

Sitter inne på Julas hemsida och drömmer mig bort bland hör och häpna något så tråkigt som dörrhandtag. Jag skulle så gärna vilja byta ut de fula halvrostiga och med en gul plastbit på dörrhandtagen vi har i hemmet. De är verkligen inte vackra då dem inte har klarat av åren de har på nacken. Inne på Julas hemsida hittar jag massor av godheter för en billig slant, till och med billigare än vad jag trodde. Men jag har ingen aning vilka jag vill ha.

Kanske dessa...




eller dessa...


eller kanske dessa... 

Sen finns det ytterliggare 4 stycken till jag gillar. Jobbigt värre. Får helt enkelt ta med M och så får vi göra ett gemensamt beslut!
// Milla


Vill ha, vill ha, vill ha!!!

Till vårt köksbord har vi vita stolar som jag fullkomligt älskar. Jag skulle vilja ha två eller tre eller i allafall max fyra extra stolar att ha i hörnet i köket. Detta för att kunna ha flera folk samlade över en middag eller fika och speciellt nu när T börjar sitta bredvid oss och D ska sitta i tripp trappen. Såg att stolarna nu finns på rea vilket gör att det skulle passa plånboken ännu bättre. Måste flörta in mig lite hos M och komma på en bra plan nu för jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha. Dessutom M vi behöver, vi behöver, vi behöver :)

Denna skönhet bankar mitt hjärta för:

 // Milla

När & hur åkpåse?

Satt i en diskussion förra veckan med Marie angående åkpåse i barnvagnen och inte mycket klokare blev jag. Hur är det nu? När börjar man med åkpåse? Redan nu eller måste det bli lite kallare? Har barnet på sig overall i åkpåsen enbart mitt i vintern eller tidigare? Herregud massa frågor men noll svar i huvudet. Minns inte alls hur jag gjorde med T. Så hur gör man?

Denna fina åkpåse Brio shiny har vi till D. Hoppas jag (eller snarare D) blir nöjda! Den finns i supermånga olika färger men jag kör på svart, det är alltid ett säkert kort!



// Milla

Dagens bravader

I dag blir en sådan där fixdag. Detta står på schemat:

• Handla mat
• Betala räkningar
• Leta presenter till pojkarnas kusin Lennons dop

• Städa
• Plocka in lite saker till källaren bl a utemöblerna (eller om jag ber M att göra det efter jobbet?!)

// Milla


Inte utan mina reebok easytone

Som småbarnsmamma är det svårt att hinna med att kunna träna dagligen, speciellt som nybliven bebismamma. Så i stort sätt varje morgon efter dagislämning av T så brukar jag och D ta en barnvagnspromenad. Vi går gärna till affären eller centrum för att plocka upp något men också för att det är skönt att ha ett mål. Det som gör promenaden extra speciell är att jag enbart använder mina reebok easytone. Jag håller tummarna (och tårna) att det verkligen hjälper lite extra!

Dessa skönheter pryder mina fötter varje morgon. I like!



// Milla






Göra om göra rätt

Sådär nu har jag rättat till mitt fina lilla misstag från tidigare idag. Tyvärr hade dem inte den sittdynan jag ville ha inne på lager men den är nu beställd och kommer senast nästa vecka vilket blir super.

 Det var denna fina sittdyna som mitt hjärta fastnade för. // Milla


8 kilo klump

I fredags var jag och D på BVC en snabbis för lite mätning och vägning. Lilla D är nu hela 67 cm lång och väger 8080 gram. Jag trodde knappt mina öron först, pojken är ju bara 4 månader gammal (2 månader korrigerat). Storebror T vägde runt 8-10 kg när han var runt året.

D är en stor liten klump precis som sin pappa :)


// Milla

Åh va typiskt oxå

Gaaaahhh blir helt galen ju! Snart ska lilla D börja med provsmak och för att kunna göra detta så måste han ju sitta i barnmatstolen. Så jag tänkte vara smart att köpa en sittdyna till stolen för att han ska sitta som den prins han faktiskt är. SÅ idag släpade jag med mig T och D till babyland, nej just det de har bytt namn, barnens hus för att köpa denna sittdyna. Kommer fram lite smått stressad över en gnällig T och en hungrig D. Jag spanar in sittdynor och hittar en superfin svart sittdyna från brio. Jag köper den och betalar 400 kr för den. 400 kr det är SJUKT dyrt!!! Jag kommer hem packar upp och tänker - Shit vilken fin dyna, denna kommer bli toppen. Sen försöker jag sätta fast den på stolen och upptäcker att det inte alls funkar. Jag sliter lite extra innan jag blir skitsur och inser att det inte kommer funka. Jag fattar ingenting och blir sur över deras skitsaker tills jag faktiskt inser att det är jag som gjort fel. Vet inte hur jag fick det till att jag skulle köpa en brio sittdyna till en tripp trapp stol, måste tänkt på barnvagnen eftersom det är av märket brio haha. Det är jag i ett nötskal!!

Jaja ska mata barn och sedan får jag väl återigen släpa mig ner med barnen för att byta. //Milla

Tack fina ni <3

I lördags hade vi namngivelsefest för D. Det kom jättemånga gäster som smaskade loss på smörgåstårtorna (korv med bröd till barnen och tydligen för vissa vuxna med), på prinsesstårtorna och på de miljoner av olika fika bröd vi hade. Det var stressigt, så pass stressigt att jag inte ens hann sitta ner 5 minuter för att äta och dricka. Dessutom har jag nog aldrig känt mig så osocial i hela mitt liv mot mina gäster :( Hoppas verkligen ingen tog illa vid sig. Inte en enda bild hann jag heller ta men jag såg att svärmor och mina föräldrar tog lite kort så jag får be dem att maila över så vi också har ett fotominne av denna underbara dag.

Lilla D fick en hel drös med jättefina presenter så att det är helt sjukt och helt otroligt nog hade ingen köpt likadana saker. Tyvärr var det vissa kort som hamnade vid sidan av paketen så vi vet inte riktigt vilka vissa presenter kommer från :(

Trots stressen så var det väldigt trevligt och jag hoppas att alla blev nöjda och glada! Det vart i alla all vi! 
// Milla

Ps Jag har kämpat i flera dagar för att fixa inför detta och hade aldrig klarat det utan min svärmor och hennes man Janne. Så tack så mycket för hjälpen.


Sockerbagaren

Nu har jag bakat i flera timmar. Alla muffins är klara. Det blev 72 styckna!!!! i smakerna vanilj, citron och choklad, en del med glitterströssel och en del utan. Har enbart hunnit göra en sockerkaka med kokosgalsyr och har en i ugnen just nu men ska hämta T om 15 minuter. Jag skulle behöva göra en till men jag har enbart ett ägg kvar och behöver två till *suck*







// Milla

Ursäkta röran..

..i mitt kök just nu. Det bakas nämligen för fullt här.







Jag har redan hunnit en del men har massa kvar men så är det om man bjuder halva Sverige;). Tack och lov så är D fortfarande rätt nöjd med att titta på.



// Milla

En ny kärlek

Igår när M och P skulle ut och köra lite så tvingade jag dem att åka förbi jysk och plocka upp en gobit åt mig. Nämligen denna kontorsstol som inte bara är otroligt skön att sitta i utan också väligt stilren och snygg!! 



Om jag är nöjd? Mer än nöjd, sa jag inte det?!
// Milla 

Ett kap

M kom hem för någon dag sedan lyckligare än ett barn på julafton. Anledningen var nämligen detta...



Ett kap hette det visst!
// Milla


Ett träd på väggen

Jag har tänkt och tänkt och letat och letat efter något fint och praktiskt att ha på ena väggen i hallen. Efter en massa olika idéer så bestämde jag mig för att göra det mera praktiskt åt T (och D så småningom) att både ta på och att hänga upp sina ytterkläder. Detta eftersom hatthyllan sitter lite väl högt upp för dem att kunna nå.

Efter en LÅNG tids surfande och tvivlande på olika saker fram och tillbaka föll valet på denna otroligt fina klädhängare i form av ett träd. 


 



// Milla

Varför är vissa människor så konstiga?

Så trött på att vara andra människor till lags hela tiden och trippa på tårna och inte stå upp för mig själv bara så att de inte ska bli arga.

För drama det är inte min grej, det vet ni och jag är ett lätt mål eftersom jag hellre håller tyst. Men inte längre, nu har jag ledsnat på detta. Sluta trampa på mig! Varför måste jag vara som DU vill att jag ska vara så att DU blir nöjd? Varför kan inte JAG bara få vara JAG, precis som JAG är? Ta mig som den jag är eller lämna mig ifred. Jag behöver inte denna energitjuv i mitt liv.

Frågan är bara vad som kommer hända nu när jag äntligen biter tillbaka? Vem är egentligen min rikitga vän? Det återstår att se. Resten åker ut!!

// Milla


Häng i parken

Efter dagis gick vi till parken en stund för att leka lite. T har så mycket spring i benen och vill gärna göra 1000 saker samtidigt.

Så först så blåste vi bubblor ett tag...



... sedan lekte vi med uteleksaker i sandlådan...



...efter det så åkte T kana en liten stund...



...för att sedan hoppa runt på de oranga puffarna...



...mitt i allt så upptäckte T en kompis från dagis och så putsväck var han...



...Lilla D låg hela tiden helt ovetandes om vad som skedde runt omkring honom...




// Milla

Douglas Algot Nanook - det finaste vi gjort

Idag är det 4 månader sedan vårt lilla underverk kom till oss. 8 veckor för tidigt kom du, inte riktigt redo att möta världen utanför mammas trygga mage men tillräckligt redo var du för att möta oss, din familj. En helt liten underbar skrutt med en längd på 43 cm och en vikt på 2375 g. Allt gick så fel men blev så bra till slut.

Att möta dig är det bästa som hänt mig, att få se kärleken mellan dig och din storebror och din pappa är en fröjd för ögat och värmer i hela mitt hjärta. Att få vara din mamma är en underbar upplevelse jag aldrig kommer att glömma.
Hela du är en underbar kärleksresa utan något slut. Tack för att just du kom till oss och valde oss som din familj. Du är så älskad från första stund. En oändlig kärlek finns inom mig till dig och vår familj <3

Hela starten på ditt liv blev en riktigt tuff utmaning men du är en äkta kämpe.

















// Milla 


Äntligen (nästan) klar

Så där nu är kylen full med alla godheter till smörgåstårtan. Det vart en hel del att inhandla. Jag gick runt där och bockade av på min lista och gångrade allt gånger fyra, så jag hoppas att det blev rätt nu. Typiskt nog kom jag på att vi glömt några saker till prinsesstårtorna och bullarna när vi var på väg hem men men. Imorgon får jag göra om och göra rätt, förmodligen i sällskap med Marie som mer än gärna vill röra på sig för att lilla Nicole i magen ska komma ut och göra oss tre sällskap. Hon har ju drygt 2 veckor kvar bara sen har vi båda en varsin liten bebis att mysa med, precis som när våra större barn kom till oss för 4 år sedan. Det är en väldigt lyx att ha en vännina med barn i samma åldrar både för oss och för barnen eftersom vi får dela både mammaledigheten och barnens uppväxt med varandra. Extra roligt att jag har två pojkar och hon snart har två flickor.





// Milla




  

Kärlek

För 4 månader sedan just nu denna tid höll du i vår underbart fina lilla D. Du är världens bästa pappa. Älskar dig och vår fina familj <3


// Milla

Ska barnen vara fina får man lura dem

Idag är det dagisfoto på schemat för T. Det är så mysigt när kortet sedan dimper ner i brevlådan och man får se förändringen från koret året innan. Tyvärr tar dem bara gruppfoto och inte enskilt foto, vilket jag tycker är jättetråkigt. Det är tydligen någon pengafråga!

Jag är en sådan förälder som gärna vill att han ska ha lite finare kläder på sig på fotodagen. Men T var inte alls sugen på den fina skjortan jag tyckte att han skulle ha på sig idag eftersom det inte är BLIXTEN eller någon annan bil från blixtenfilmerna. Jag försökte lirka lite fint och till och med muta men NEJ han vägrade. Till slut kom vi fram till en kompromiss som fungerar för oss båda. Nämligen att ha t-shirten med kungen från blixtenfilmerna på sig under skjortan. Att skjortan sedan kommer att vara knäppt är inget jag nämner för T just nu hihi........

Innan kompromissen


Efter kompromissen


På schemat för mig och lilla D idag blir att möta upp underbara vännen Marie som bär på en liten lekkompis till D som snart kommer ut. Vi ska försöka ta en mysig promenad och avsluta med lite handling till D´s namngivelse.
// Milla

Tips mot torsk i bebisens mun

Komma att tänka på ett bra tips som jag själv använt mot torsk i bebisens mun. Att bebisar får torsk i munnen är ju väldigt vanligt. Det är inte farligt och man behöver egentligen inte behandla eftersom det går över av sig självt men det kan ju bli så pass mycket att det är jobbigt för barnet att äta.  Jag själv anser att kan man så bör man behandla.

Lilla D hade lite torsk i munnen och på bvc sa dem att man kunde behandla med vichy vatten, dock inte vilket som helst utan det som innehåller bikarbonat. Jag prövade detta flera gånger om dagen samtidigt som jag kokade hans nappar så fort han inte hade dem i munnen. Detta höll jag på med hur länge som helst, vart lite smått tokig, och till sist gick det bort men det kom ständigt tillbaka. Jag googlade runt och hittade ett recept som skulle hjälpa mot detta. Jag tog upp receptet med bvc innan jag vågade använda det, hönsmamma som man är och de godkände det. Efter två dagar var torsken borta och vi har inte sett den sedan dess. HURRA!

Receptet lyder:
Koka upp 1 dl vatten och bland sedan ner 1/2 tsk bikarbonat och låt det svalna av. Ta en bomullspinne och doppa i bikarbonatsblandningen och skrubba lätt på bebisen tunga.



Annars så finns det ju även medicin på recept som man kan få utskrivet men det är ju onödigt dyrt om denna kur funkar.
// Milla

FL nätets största underhållningssida - Dagens läxa!

Råkade fastna i en tråd på familjelivssida. Där en bitter liten "bonus-" "styv-" "extra-" "mamma" eller pappas flickvän startat en tråd om pojkvännens barn. I vanliga fall brukar jag bara läsa och bli förvånad eller chockad och i sällsynta fall glad men denna gång vart jag faktiskt lite arg.  Tjejen i denna tråd verkade lite väl omogen och framstog inte direkt som någon bra "vuxen" att finnas i barnens liv då hon tex ansåg att pappan gör fel som stannar hemma med barnet när denne är sjuk istället för att gå på fest med henne. Men det som gjorde mig arg var bland annat rubriken "trött på hans skitungar" och hennes kommentarer. Jag anser inte att man bör kalla sin partners barn för skitungar, om det nu inte är med glimten i ögat. Ja ni fattar!

Så jag gav svar på tal och skrev -Jadu TS kanske pappan är trött på sin skitkärring!

Min kommentar gick inte hem hos TS som svara - Kallar du mig skitkärring?,varför är jag en skitkärring?, bara för att jag inte gillar hans ungar?

Mitt svar på detta blev naturligtvis min poäng med min första kommentar - skitkärring, skitungar. Same shit diffrent name lr? Tåls att tänka på va?

och voliá så var det slut på denna diskussion. Så vad har vi lärt oss idag då? Jo nämligen detta:

• Bli inte tillsammans med någon som har barn om du inte kan acceptera och respektera att barnen går först.
• Kalla INTE din partners barn för skitungar.
• Diskutera inte saker du har fel om med mig, du kommer att förlora ;)

För att läsa hela tråden om detta klicka på länken nedan. För att läsa mina kommentarer så får du leta efter Millsan i tråden. Mycket nöje!

http://www.familjeliv.se/Forum-4-51/m61155551.html


// Milla


Julen damp ner..

...i vår brevlåda nyss. Det är ett tag kvar men jag ska ändå passa på att drömma mig bort, bli inspirerad och njuta lite nu när D sover och T tar en lekpaus framför bompan.


// Milla

I lilla D´s värld

Han upptäcker, utforskar och lär sig något nytt varje dag.








// Milla

Ut med sommaren - In med hösten

I och med det ruskiga vädret utanför dörren var jag tvungen att roa oss med något annat än att gå ut. Resultatet av detta blev att jag fortsatte att städa ur sommarkläderna från garderoben och tog fram höst/vinterkläderna istället. Tog ruskvädret som ett tecken på att det var dags nu. Så nu är sommaren officiellt slut i vår garderob och vi välkomnar hösten!  

Det har tagit sin lilla tid och det är fortfarande en hel del kvar.  Jag passade även på att rensa en del eller okej ytterst lite men det blev i alla fall en påse till lillasyster och en påse till Alexandra. Bättre än inget i alla fall.

Nu tar vi lunch här hemma. Det blir korv och makaroner, allt för att göra T glad. Mamman i familjen tar en shake i min nya fina smart shaker jag fått av M. Bild på den måste visas sen! DEN ÄR ROSA!!!!!


// Milla

Så är det bara

People come into your life for a reason, a season, or a lifetime.
When you figure out which one it is, you will know what to to for each person. // Milla

Jag är förälskad......

....i våra nya lampor som fått flytta in i hallen. Det var lite pillrigt men jag blev riktigt nöjd med resultatet!






// Milla


Hur man vet att man är en barnfamilj?

Jo det är när man möts av denna syn i badrummet och man vet att man redan tvättat en gång tidigare idag och till och med en gång igår!!!


// Milla


Måndagsmys

Ny vecka och nya tag. Denna vecka kommer att bli lite smått sressande för mig då alla de sista förberedelserna inför D´s namngivelse ska fixas. Är så glad att jag fixat saker inför det lite då och då annars hade jag haft panik just nu.


Det som är kvar att fixas (på ett ungefär) är :
• Korvbröd till barnen
• Fiskdammsförberedelser
• Presenterna till gudföräldrarna och faddrarna
• Baka
• Allt till smörgåstårtan


Igår bad jag M att läsa igenom de två olika recepten på smörgåstårtorna. Han fick även äran att välja vilket av recepten vi ska ha. Så smakar det inte bra är det enbart hans fel haha!!


Måndagar har blivit min nya favoritdag! Detta eftersom jag numera (i alla fall ett tag till) får ha båda mina buspojkar hemma och mysa med och det är lyx ska ni veta. Så länge som jag är mammaledig så kommer T att vara ledig varje måndag och enbart gå tis-fre på dagis (oops förskola heter det, förskola!).


Hade tänkt att vi denna måndag skulle bege oss till affären och handla lite inför D´s namngivelse (T vill dessutom ha blixtenglass) och sedan leka i nya parken de byggt utanför oss men vädret är inte på vår sida idag. Usch det regnar och blåser massor, riktigt höstrusk är vad det är ute nu. Nä nu blir det frukost med massa kaffe så att jag klarar av att vara vaken hela denna dag!!!

SYSKONKÄRLEK när den är som bäst <3

// Milla


Världens bästa sambo




Japp som rubriken lyder. Världens bästa sambo det har jag det. Han har stått i köket och bakat chokladbollar till oss så att vi kunde mysa med det framför Idol. Denna söndag kunde nog inte bli bättre eller jo det ända negativa är att han lämnat disken till mig hihi. // Milla

Beslutsångest!

Usch har världens beslutsångest angående smörgåstårtorna till D´s namngivelse. Vi har i alla fall bestämt att inte göra med skaldjur eller sjöodjur som sambo säger eftersom flera av gästerna inte tål eller gillar det.

Jag har hittat två jättebra recept. Men jag vet verkligen inte vilket av dem jag vill ha. *suck* Att allt ska vara så svårt. Vill ju bara att allt ska bli så perfekt som möjligt!


  (Bild lånad från google). //Milla

Rambo

Nytt i hemmet! Sambons födelsedag hade börjat närma sig och jag ville verkligen ge honom något han tycker om och eftersom han är helt frälst i rambo (moget, jag vet haha) så började jag googla på rambo men fann inget speciellt. Ungefär i samma veva började den irriterande minifläcken på tapeten i vardagsrummet, som jag verligen inte kunnat komma på hur jag ska dölja, göra sig påmind och vips så föddes en idé. Så numera pryder rambo väggen i vardagsrummet. Häftigt tycker sambon, praktiskt på en fläck tycker jag! // Milla

Knatteskutt

Idag var det äntligen dags för knatteskutt för T. Lyckan var stor då han längtat så efter att få börja på detta. Speciellt eftersom bästisen också börjar i samma grupp. Så nu kör vi varje söndag 12-13. // Milla

Bloggstart!

Jaha då har man (kanske) hoppat på trenden med en egen blogg. Har varit väldigt anti till bloggande tidigare så vi får se om och hur länge detta håller i sig.

Lite kort fakta om mig. Mamma till pojkarna Theodore (07) och Douglas (11) och fästmö till Mattias. I vanliga fall lärarstudent men för tillfället mammaledig.

Bloggen är väl egentligen mest tänkt som en rolig grej för nära och kära att följa allt som händer i mitt och min familjs liv.

Mycket nöje!

// Millla 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0