Grattis mannen ;)

Grattis på namnsdagen min underbara man. Du är det finaste jag vet <3



//Milla

D´s nya favoritleksak

Lilleman fullkomligt älskar min mobil. Han klamrar fast sig i den och vägrar släppa den. Han blir skogstokig om man tar den ifrån honom. Han babblar som bara den så fort han håller i den. Eftersom vi alltid har på högtalartelefonen när M ringer så verkar lilleman tro att pappan sin bor däri. Hans favoritfärg blir nog ROSA.



//Milla

Syskonmys

Idag är T hemma med mig och D. Just nu sitter vi alla i soffan och myser framför bompa. Mitt hjärta värms när jag ser dem två tillsammans leka och skratta och bäst av allt mysa. Hoppas att mina pojkar kommer stå varandra nära resten av deras liv.



//Milla

Grattis systeryster

Idag är ingen vanlig dag för det är Elins födelsedag. HURRA HURRA HURRA. Idag fyller världens bästa lillasyster och moster hela 17 år <3



//Milla

Semledagen

Självfallet firade vi semledagen igår med att trycka i oss en massa hembakta semlor. Jag klarade av en innan magen sa stopp medan T och M tryckte i sig två styckna vardera. I dag ska nog jag och T dela på den sista som finns kvar. MUMS!



//Milla

Min älskling

Kan dagen börja bättre än så här?



Han är bra go ibland min man!

//Milla

Ett litet steg i taget

I lördags innan sovdags för killarna så satt vi alla inne i T´s rum när han skulle städa upp det sista. Helt plötsligt från ingenstans så tog D sina allra första steg (med stöd). Han vart nog lika chockad som resten av oss. Så numera är det massa småspring i hans fötter.



Mammas lilla hjärtegry växer upp så det knakar framför ögonen på oss!

//Milla

9 månader

I måndags blev denna lilla pudding hela 9 månader!



//Milla

Positivt besked

I fredags var hela familjen Kaos hos ögonläkaren för en uppdatering av T´s syn. Det blev ett väldigt positivt besked för T. Han ska nämligen göra ett uppehåll på 3 månader (och sedan kanske för alltid) från att träna ögat varje dag. Han var så lycklig och berättade den goda nyheten för alla som han gick föbi. Sen ringde han till både mormor och farmor för att berätta. Vi firade detta med att äta ute på kinan.







//Milla

Liten börjar bli stor

Titta vad han helt plötsligt från ingenstans lärt sig. Nu kommer vi ha fullt upp med att jaga efter.



//Milla

Surputte

T va sugen på att spela lite spel och valde fia med knuff. Han var på superglatt humör...



...tills han insåg att knuff i fia med knuff faktiskt är att man får knuffa ut hans gubbe. Så här "glad" blev han då. 



Hihi dålig förlorare kanske?!

Han är så duktig vår storeman på att träna ögat varje dag. På fredag är det dags för nytt besök på St eriks ögonsjukhus för en uppdatering på hur synen ser ut.

//Milla

Hemmafru?!

Idag är mannen hemma eftersom han inte känner sig helt 100. Så vad passar mannen på att göra då?! Inte vila inte utan han ställer sig och bakar piroger! Jag blir helt mållös. Han kanske ska byta yrke?! För kanske är han en hemmafru i grund och botten!













Vi får hoppas det smakar gott men det tror jag nog.

//Milla

Glad alla <3 dag

Här hemma firar vi med denna hjärtedag med tårta och inte vilken tårta som helst utan en hjärttårta såklart. Supergott!



//Milla

Go & glad

Livet går ju upp och ner likt ens humör men denna lille gladskit är alltid go & glad, helt otroligt. 





//Milla

Hej då

I tisdags sa vi hej då till lille Evert som förgyllt vår vardag i lite mer än en vecka. En bättre hund när det gäller sov oh kisstider får man leta efter. Passar vår bekväma familj perfekt. Det känns lite tomt och vi kommer att sakna honom (fast inte hans jäkla snarkande).



//Milla

Semlor

I lördags fick vi finbesök av farmor oh gammelfarmor så jag passade på att baka semlor. Det var uppskattat av alla oh inte minst av D och T. T fick den största semlan och D fick en alldeles egen semla att kladda med. Lyckan var gjord!







Tänk att min lilla skit blir hela 9 månader i slutet av denna månad. Vart tar tiden vägen??!!
//Milla

RSS 2.0