Skolstart

Nu sover alla pojkar i huset så då passar jag på att förbereda mig inför skolstarten på måndag(redan!!). Plugga, plugga och mera plugga så kommer dagarna och kvällarna att se ut nu framöver!

//Milla


Inviger..

..nya kepsen! Jag gillar den. Frågade mannen om jag va söt i kepsen. Fick till svar "Man kan inte vara söt i keps!". Frågade T om han tyckte kepsen var fin. Han svarade "Jag orkar inte titta nu, ser på dinosaurier." Lille D skrattar så fort jag har kepsen på mig, antar att jag ser rolig ut?! Hmm ska jag ta dessa saker som en pik kanske?!

// Milla


Balkongfix

Snart är det fina vädret här för att stanna, i alla fall ett litet tag. Vilket innebär lite balkonghäng. Förra året så lovade jag mig själv att jag skulle fixa balkongen detta år, det skulle bli mitt fixeri. Men i år har vi ett nytt boende som vi gärna vill fixa iordning lite oxå och därmed är balkongen inte prio :( Jag vet på ett ungefär vad och hur jag vill ha men slukar tips och ideer för fullt. Tyvärr så kostar det. Som min man skulle sagt " Smakar det så kostar det!" Men man kanske inte måste smaka allt?! Hmmmm...

//Milla


Lektajm

Nu har vi shoppat loss lite. Det blev en massa skor åt barnen och en keps till mamman. Pappan får gå lottlös denna gång. Nu passar vi på att leka och äta på leklandet innan vi ska handla en massa mat. ojdå pappan gick visst inte lottlös, mat det är det han älskar att spendera pengar på ;)


Morgonmys

Hur kan man annat än att bli glad trots sjukdom och andra eländen när ens bebis vaknar med ett leende, rots att klockan inte passerat 6.00 och säger "Mmmamma". En sån härlig känsla och den bästa start man kan få. Sen att få gå gå upp och mysa i soffan med underbara lilleman. Love it!

// Milla


Dålig kombo

En sjuk mamma samtidigt som sjuka barn är ingen bra kombo. Släng dit ett pågående stambyte och vips helvetet finns på jorden. Tack och lov för Ronin! Hur skulle jag annars överleva denna dag?

// Milla


Atjhoo

Känner mig dödssjuk. Dålig sömn på flera dagar, halsont, feber, förskyld och hosta. När det inte kunde bli värre så dök tandvärken (visdomstand som trycker på andra tänder) från helvetet upp! Orkar inte!

/ Milla


Vårkänslor

11grader och sol ute. Klart att jag och barnen drog ut för att tanka D- vitamin. Här i vårt kalla land får man ta tillvara på solen. Vi njuter!

//Milla


Kaffe kap

Denna kaffekokare (som jag inte ska ta sönder) kostade bara 199:- på Clas Ohlson, det kallar jag ett kap! Här ska bryggas kaffe.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2999559/images/2012/pic_193100152.jpg" class="image">


Tittut

Så här hittades D imorse. Toknisse!

//Milla


Mmmmarabou

..med saltlaktrissmak.


Busunge

D busar i storebrors rum. Det är favorit rummet att krypa in i. Finns säkert massa spännande saker att leka med, trots att man inte får.

// Milla


Lilleman

Igår när jag stod och lagade middag så hände något som fick mitt hjärta att fullkomligt smälta. D sa sitt första ord (hela två gånger): Mamma (och sträckte armarna mot mig). Vi vart så stolta att vi vart tvungna att ringa barnens farmor och mormor som också blev stolta. Vilken underbar lilleman vi har och tänk att hans första ord blev Mamma. Det är kärlek det!

Här ligger fina lilleman på mamman sin och sussar sött och tryggt. Snutteunge då!




// Milla

Första gungningen

D gungade för första gången tidigare i vecka. Oj vad han skrattade. Det kittlades säkert jättmycket i magen.





//Milla

Morgonmys..

.. pågår just nu.



// Milla

Namnsdagspresenter

Fick flera gratulerationer igår på min namnsdag, tack. Marie var även över och bjöd på hemmagjorda chokladpinnar som smakade smaskens. Dessutom kom mannen hem med en bukett vita tulpaner och sorbetglass till mig. Helt underbar namnsdag.





//Milla

H&M påsen

Dessa plagg var det som jag shoppade tidigare i veckan.

Tre T-shirtar till lilleman i stl 86/92. Hade beslutångest angående färgval så det fick bli en av varje. Han behöver ändå T-shirtar till sommaren. Är dessutom svag för randigt.



Storeman fick en blixten keps. Det var den sista så jag kunde inte låta bli.



M fick två snygga tjocktröjor.



Jag hittade dessa tröjor till mig själv med 50% rabatt så jag tog en i varje färg. Hehe rolig som man är. Den jag fastnade först för var den senapsgula. Jag som hatade senapsgul förut. Hmm skumt?!



//Milla

F*N

Det  var den kaffekokaren det. Jag blir så trött på mig själv.

// Milla


Grattis...

...till mig själv på min namnsdag!

// Milla


Kvällsfika

Magen skrek till så det fick bli varma mackor med en stor kopp rabarberte till. Så gott! M sitter och pluggar så jag passar på att sno åt mig tvkontrollen och titta på top model, helt utan gnäll. Underbart!!

// Milla


Shopping

Efter PW:n gick vi in en snabbis på H&M mest bara för att titta. Ut kom vi med denna påse. Oops!

//Milla


PW

Veckans första PW pågår

// Milla


Insperation

Fann inte speciellt mycket i H&M katalogen men dessa två outfits får gärna flytta hem till min garderob.





// Milla

Njuter

..av denna katalog just nu


// Milla

Mmmmums & utelek

Dessa godingar hade Marie med sig igår. Aldrig smakat och det var ju livsfarligt att göra det. Mmmums vad gott det var, vilken tur att man hunnit träna lite innan så man kunde mumsa på dessa med (nästan) gott samvete. Det enda negativa var att det enbart fanns ynja åtta kakor i ett paket som kostar runt 25 kronor, inte värt det eller jo bara ibland.




Stora barnen hade bullfika i T´s rum



innan vi alla gav oss ut på en liten promenad och utelek. Man blir lite lurad av solen för så varmt ute är det inte ännu.





// Milla

Marie

Min fina vän Marie och hennes småflickor umgicks vi med hela gårdagen. Det är alltid lika skoj att ses. Bra vänner som ställer upp i vått och torrt är svåra att finna men denna tjej har en speciell plats i mitt hjärta, för alltid. Så glad och tacksam att DU finns i våra liv.




Marie och Douglas



Marie och lilla Nicole som äter gröt för andra gången i sitt liv. Herregud kom ihåg hur man höll på med D i början vilket litet meck men sen från ingenstans då flöt det på.

//Milla

Frukost nr 2

Fick visst lite sällskap. T ville också ha frukost (igen). Helst barnyoghurt som farmor köpt till honom och så fick det bli. Barnen är precis som M dvs äta äta äta jämt och ständigt, hihi.

/Milla


Multitasking

Inte nog med att jag hunnit dammsuga, dammat av och torkat golv. Jag har även hunnit träna i 30 minuter samtidigt som jag uppdaterade mig genom att läsa nyheterna och andra bloggar. Är det detta som kallas Multitasking?! Nu kommer Marie och tjejerna strax så jag ska äta lite frukost och facebooka.

// Milla


Älskar dig

Jag fullkomligt älskar vår dammsugare! Inte bara för att den uppfyller sin funktion och städar upp efter barnen (och mannen) utan för att den söver D till sömns på dagarna. D sover perfekt nattetid. Han är superlätt att natta på kvällen. Vi lägger han klockan halv 7 sen vaknar han runt 6-7 på morgonen, vi är lite smått bortskämda. Men han vägrar sova på dagen och kämpar emot länge. Men vi har kommit på ett knep eller knepet snarare uppenbarade sig i torsdags. Knepet är nämligen att man sätter på dammsugaren då så blir han lugn och somnar fort och sött. Inte alls som storebror som gallskrek när han var bebis och man dammsög.

// Milla


God morgon måndag

God morgon! Så härligt att vara uppe tidigt och att det faktiskt är LJUST ute, helt underbart! Får en massa ny energi och bra humör av detta väder. Idag ska vi småstäda lite (om vi hinner och orkar) sen ska vi busa med Marie och hennes flickor och kanske hinna med en promenad eller hemmaträning. En bra måndag med andra ord!

// Milla


Byggare T

T har börjat intressera sig mer och mer för andra leksaker och lekar än bilar och blixten lekar. Numera är det tåg, bygga tågbanor och städer samt dinosaurier som gäller. Han ställer oändlig frågor om dinosaurier och samlar på sig en massa fakta om dem. M hittade en dinosauriebok på Coop för ett tag sedan och den vill T läsa varje kväll. Han börjar bli en liten expert på dinosaurier nu. Han är en riktigt smart liten kille vår fina T.

// Milla


Lilleman hjälper till

Lilleman hjälper mamman sin med nästa veckas mathandlingslista.

// Milla

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2999559/images/2012/pic_192328027.jpg" class="image">


Pizza

Mmm vad gott det är med pizza, speciellt när den är hemmagjord!

// Milla


Stjärntapet

Så himla fint det blir men ojoj vad min man och min pappa har fått slita i timmar. Om en liten liten stund så är det klart. Jippi!!

// Milla


Vår!!

Promenad i härliga solen. Nu hoppas jag våren är här för att stanna!


Fredag

Äntligen fredag och helg! Barnen är på topp medan mamman i huset känner sig lite småkrasslig men vad gör det när solen skiner utanför fönstret. Idag ska T hem till farmor och jag och D ska nog försöka hinna med en promenad i solen. Ikväll ska jag och M passa på att förbereda inför morgondagens tapetsering. Hoppas på superfint resultat!



Underbara barn

Mycket spring i benen, en massa busiga påhitt och en evig vänskap. På måndag blir det mera bus ihop. Vi längtar!

// Milla


iPhone 4s

Ojoj nu föll jag visst för grupptrycket eller snarare för försäljaren. Det blev visst en iPhone 4s som fick följa med hem idag. Självfallet med rosaglittrigt skyddsskal!! Jag är mer än nöjd, fästmannen verkar lite smått avundsjuk. Hihi

//Milla


RSS 2.0