Banana bebis

D har fått smak på mat. I några dagar nu har han förutom gröten fått smaka på banan. Om han gillar det? Han älskar det!! Han smaskar på och blir lite smågrinig om det tar för lång tid för mig att skrapa banan och föra det till hans mun. Att ge honom smakportioner och lära honom äta mera vanlig mat verkar absolut inte vara ett problem. Han är superduktig!

Snart ska vi börja med lite välling också (D är snart 6 månader och vi har i samråd med Bvc kommit fram till att börja liiiite tidigare med välling då D inte verkar bli tillräckligt mätt av Nan längre. 260 ml varannan eller var tredje timme är lite väl mycket. Måste vara jobbigt att vara hungrig jämt!)

Denna välling har jag köpt hem. Mest skonsam för magen (ges ju till bebisar vid magbesvär exempelvis magsjuka). Har även köpt nya nappfalskor. Jag gick från våra Dr Brown (älskar dem har inte haft ett enda problem med D´s mage) till mam nappflaska (ultivent). Just dessa mam flaskor ska ha ungefär samma funktion men dessa kan man skaka, vilket man behöver med vällingen, det kan man inte med Dr Brown.






//Milla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0