Guten morgen

Usch det känns i bollen att vi kom i sängs rätt sent igår. Tror klockan var runt halv 12. Haha pinsamt men så är det att vara småbarnsföräldrar. Uppe tidigt på morgonen och slockna tidigt på kvällarna.

D har den senaste tiden ätit sista gången runt 22 för att sedan somna och vakna runt 7 på morgonen! (vågar man ens skriva detta eller kommer han sluta sova bra då?!) Detta är helt otroligt bra. Både för honom men också för oss (mig) som börjar känna oss (mig) som människor igen. Tiden när man var uppe varannan timme och matade och sedan behövde sitta i minst 1 timme med honom för att han inte skulle spy upp allt och sedan var det bara att börja om och mata igen i stort sätt, denna tid verkar vara helt förbi. Jag håller tummarna (och tårna)!!  

D verkar älska att sova och kan somna vart som helst (fast på mamma är favoriten) och i vilken ljudnivå som helst och han njuter till fullo. T däremot han hatade att sova som bebis och hade kolik (fy va jobbigt det var) och han blir fortfarande lite grinig när pyjamasen ska på och det är dags att hoppa i säng. Han vill bara inte missa något.

Dagen idag blir till att komma ut i höstvädret lite. Det blir nog en liten promenad med easytone skorna, lite lek i parken eftersom T är hemma, presentshopping och lite matinköp. En bra dag med andra ord. Om nu inte regnet kommer ösa ner (ser lite oroväckande ut på himlen) för då stannar vi inne och hittar på något istället!

// Milla


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0