Sjuk, sjukare, (nästan) friska

Först blev M sjuk, sen T och efter det lille D. Så hela veckan har kantats av sjuka barn (och en sjuk man, jisses!!) med sömnlösa nätter, gråt och allt vad sjukheten innebär. T har haft sin hemska förskylningsastma så det låter som han ska hosta upp lungorna (misstänker att även D har förskylningsastma) och trots medicinering har den inte verkat vilja försvinna. Så jag har försökt trycka i honom saft, jucie, glass, pepparkakor och chips så att han bara får lite enegri men nej han har inte velat ha och då är han verkligen sjuk! D som är ett enormt matvrak har ätit välling och ersättning lite mindre än vanligt och vägrat vanlig mat och då är verkligen han sjuk! Men idag verkar det ha vänt lite. Pojkarna är i alla fall så pass pigga att de gärna äter mat igen och inte bara sover (och gråter). 

T vart lite rastlös när han blev friskare och eftersom vi inte varit ute på flera dagar (år känns det som) så trotsade vi kyla och sjukhet och gick ut till parken bredvid oss för lite frisk luft.







Efter en liten stunds lekande så kom även Björn och hans dotter Emma förbi och stannade en stund för att leka. De bor grannar med oss och hade sett oss leka i parken när de kom hem från affären. Riktigt trevlig att ha någon att prata med i kylan medan barnen leker.

//Milla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0